söndag 15 november 2015

Adilliyas helg

I lördags fick Adilliya följa med mig och Malchic som handhäst och hon tyckte att det var väldigt roligt. Det var ganska länge sedan sist och hon var pigg och glad och kom upp bredvid Malchic emellanåt, men de var duktiga och allt gick jättebra! Det saftiga gröna gräset lockade en hel del och emellanåt kom hon på att hon kunde lyckas stanna till och beta, men överlag gick det ändå bra och det blir nog bättre och bättre om jag håller fokus och inte låter det bli en vana att beta när man vill.

På söndagen blev det verkning i grönbete och det gick väl ganska bra, men det är väldigt mjukt på sina ställen så att Adilliya har svårt att hålla balansen när hon fokuserar mer på att beta än på att underlätta för matte som verkar... Jag fick säga till några gånger för hon kan inte få trilla över mig nästintill även om det inte är meningen. Nästa gång står vi nog inne så att det är lite uppstyrt även om hon mest är jätteduktig när hon verkas.

Efter verkningen blev det lite ryktning och  promenad. Adilliya var mer lyhörd i traven än hon varit på sistone och det var jättemysigt att gå och njuta av den vackra naturen med så underbart sällskap. Det blev lite bilder med...

Med vinden i håret på lördagen

Bilder från söndagens promenad 




1 kommentar: