söndag 2 mars 2014

Rundtur hos Mánadis basjkirhästar

Efter mötet med Adilliya och hennes hagkompisar var det dags att gå vidare och hälsa på de andra kändisarna från Desirées blogg ;-) Mistjevs skönhet var ännu mer hänförande än de vackra bilder man sett och Pavels uppsyn och hjärta på mulen fick en att smälta ännu mer än man kunnat ana. Lille Gasper var jättesöt och den som uppskattade besöket, medan de andra var mer skeptiska.

Midas gick i en angränsande hage och han njöt av uppmärksamhet och kel. Det var kul att få träffa honom i verkligheten och han kändes rejälare än det intryck jag fått av bilderna på honom. Nyfiken på att höra vad domarna säger om honom på premieringen!

Så gick vi vidare till hagen där Tova, Bizra och Minna gick. Bizra var jättegosig och var mån om att få all vår uppmärksamhet, men vi lyckades även beundra Adilliyas mamma Tova på håll och se Minnas stora mage, som vi hoppas är en fölmage...<3

Adilliyas halvmoster Firma och kraftfulla Hinica gick i en annan hage. I Hinica ser man var Mistjevs skönhet kommer ifrån... Hon är verkligen vacker och pampig, Hinica av Basta.

Lite bilder kommer nog senare, men ofta var kameran frånvarande till förmån för den totala närvaron, som alltid varit mitt motto tills jag startade bloggen och försöker ha en balans där jag ändå dokumenterar en del...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar