torsdag 9 april 2015

Träning med Adilliya på hemmaplan

Hönsen har fått mycket uppmärksamhet på bloggen nu, men jag pysslar givetvis även med de andra djuren. Helena har hägnat av en del av min hage så att det är som en liten ridbana och där tränade vi Adilliya och Cilnyi igår. Adilliya tränades lite inför premieringen genom att stå stilla, göra snygga svängar åt höger och trava. Hon kändes lite trött men det gick bra och hon älskar ju verkligen att få följa med och hitta på saker även om hon ser lite trött ut. Det blev mysig gosstund också såklart och sedan porcupine game och driving game. Hon flyttade bogarna lättare än någonsin och jag blev så glad och nöjd!


5 kommentarer:

  1. Hoppas så det går bra på premieringen! Adilliyas mamma framstod tyvärr som lite "trött" vid sin premiering, hon var nog lite för lugn och trygg. Vi håller alla tummar vi har för lilla gumman :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Med en massa människor och hästar omkring kommer hon säkert vara mer alert och det är ju flera månader kvar så mycket hinner hända innan det är dags. Vi håller tummarna för halvbror Gasper som visas redan på söndag! Kram

      Radera