tisdag 22 april 2014

Adilliya och Tolstoy

Tolstoy är så snäll och rar och om det inte vore för hans busiga sida skulle man aldrig kunnat tro att han bara är sju år. Vi blev verkligen förvånade när det visade sig att han fått rollen som flockens försvarare och med Malchics goda minne körde bort Adilliya när hon kom nära. Det kändes inte alls som Tolstoy eftersom han alltid är så snäll och man blev nästan rädd att han möjligen såg det hela som en lek. Man förstod dock snabbt att han skickligt läste av och pratade med Adilliya och Tolstoy har inte så stor integritet som Malchic så det dröjde inte länge förrän de hälsade ordentligt och bekantade sig på närmare håll. Här kommer lite bilder från igår och idag...










Inatt går hela flocken ihop för första gången nattetid och jag har ännu en vaknatt. Håll tummarna för att allt går bra! 

4 kommentarer:

  1. Oh, har Adilliya skaffat pojkvän? :P

    Det är fullt normalt att den nya hästen puttas bort lite från början. De andra i flocken vill förstås se hur hon bär sig åt för att ta sig tillbaka och vara med, och Tolstoy verkar tycka att hon är både ödmjuk och social nog. Hoppas Adilliya finner sin en vän att klia sig med, hon gillar att putsa :)

    Kram Desirée

    SvaraRadera
  2. Visst är de söta!
    Det är klart att hon skjuts bort i början och både Malchic och Cilnyi gör det, men Tolstoy har inte tidigare haft den rollen och att han skulle ta i som han gjorde kändes verkligen oväntat. Alla utom Malchic gillar att klia och putsa varandra så hon ska nog få någon att klia sig med :-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så fina! Det kommer säkert gå jättebra inatt! :) Karina

    SvaraRadera